Μαχαίρι Σφαγής – Γδαρσίματος 13cm Κόκκινη Λαβή Poly Icel

  • Μαχαίρι Σφαγής – Γδαρσίματος 13cm Κόκκινη Λαβή Poly Icel
  • Μαχαίρι Σφαγής – Γδαρσίματος 13cm Κόκκινη Λαβή Poly Icel

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

€8,00

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:244.3100.13

ΕΤΑΙΡΙΑ:

Βάρος:0.05 Kg

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Άμεση αποστολή παραγγελίας

-+

Οι παραγγελίες που θα γίνουν από της 4/8/21 και μετά, θα σταλούν μετά της 20/08.

ΔωρεάνΑποστολή

Για αγορές άνω των 80€

ΤηλεφωνικέςΠαραγγελίες

Καλέστε στο 210 5246960

  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  • ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μαχαίρι Κρέατος με λάμα μήκους 13cm από την Icel.

Η σειρά μαχαιριών της safe κατασκευάστηκε για να προσφέρει άνεση και ασφάλεια σε όσους ασχολούνται με την μαγειρική.

Ειδικά κατασκευασμένη λάμα, με μεγάλη ελαστικότητα για σωστό ξεκοκάλισμα.
Συνολικού μήκους 24cm που συνδυάζει απόλυτα την ποιότητα και την εργονομία

Η λεπίδα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι ( high carbon ) μήκους 13cm. Χάρη στην ιδική επεξεργασία της σας εξασφαλίζει μεγάλης διάρκειας αντοχή στο χρόνο.

Εργονομική λαβή ειδικά επεξεργασμένη με αντιβακτηριδιακή  προστασία ( χωρίς πόρους ).
Κατασκευασμένη από σκληρό πλαστικό που δεν γλιστράει στο χέρι σε κόκκινο χρώμα που θα σας προσφέρει σταθερότητα και ακρίβεια στον χειρισμό.
Κατασκευάζεται στην Πορτογαλία.
Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση.

 

Πώς να φροντίζετε και να αποθηκεύετε τα μαχαίρια σας:
Μην εκθέτετε ποτέ μια λεπίδα στη θερμότητα ή στη φλόγα. Η υψηλή θερμοκρασία μπορεί να καταστρέψει τη χύτευση του χάλυβα.    Μη χρησιμοποιείτε σανίδες κοπής από γυαλί ή γρανίτη. Συνιστούμε ξύλινη ή πλαστική σανίδα κοπής.
Μην σφυροκοπείτε στο μαχαίρι προς τα πίσω επειδή αυτό δεν βλάπτει μόνο την κοπτική άκρη αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει θραύση της λεπίδας.
Μην χρησιμοποιείτε μαχαίρι για κατεψυγμένα τρόφιμα, το άνοιγμα των μπουκαλιών ή δοχείων.
Πλύνετε καλά το μαχαίρι ανάμεσα σε χρήσεις με μη λειαντικό σφουγγάρι και στεγνώστε το με ένα μαλακό πανί.
Το ανοξείδωτο ατσάλι για μαχαίρια κουζίνας περιέχει ένα μικρό ποσοστό άνθρακα απαραίτητο για το σωστό ακόνισμα και για την αντοχή της λεπίδας στο χρόνο, ως εκ τούτου, η λεπίδα μπορεί να λεκιάσει αν δεν φροντίζεται σωστά. Έτσι, αν η λεπίδα έρθει σε επαφή με όξινα τρόφιμα όπως λεμόνι, ντομάτα, μουστάρδα κ.λπ., καλό θα ήταν να πλύνετε αμέσως το μαχαίρι.
Για να παρατείνετε την ομορφιά του μαχαιριού σας και να κρατάτε την κοπτική άκρη σε καλή κατάσταση, θα πρέπει να το πλύνετε με το χέρι. Αν επιλέξετε την πλύση στο πλυντήριο, σας συνιστούμε να το στεγνώσετε όταν τελειώσει το πρόγραμμα για να αποφύγετε λεκέδες που προκαλούνται από ασβεστούχο νερό και απορρυπαντικά.
Τα μαχαίρια πρέπει να φυλάσσονται σε μπλοκ μαχαιριών, σε μαγνητική ράβδο ή ρολό βινυλίου.
Ποτέ μην προσπαθήσετε να κρατήσετε ένα μαχαίρι να πέσει κάτω. Σταθείτε πίσω όσο μπορείτε.