Τρόποι Πληρωμής

Μέθοδος Αντικαταβολής

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που θα επιλέξετε κατά την καταχώρησή της και πληρώνεται με την παραλαβή της. Όταν έρθει στον χώρο σας ο υπάλληλος της συνεργαζόμενης ταχυμεταφορικής εταιρείας να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Διευκρινίζεται ότι παραλαμβάνεται το δέμα εφόσον η συσκευασία δεν είναι κατεστραμμένη ή ανοιγμένη. Ως εκ τούτου δε δικαιούστε να ανοίξετε το δέμα πριν την παραλαβή του από τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας.

Θα θέλαμε τέλος να γνωρίζετε ότι η αντικαταβολή είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Ελλάδας εφόσον αυτές ξεπερνούν τα 95,00 € και έως 5 κιλά. Για παραγγελίες συνολικού ποσού μικρότερου των 95,00 €, τα έξοδα της αντικαταβολής είναι 3 €.

Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα

Η εταιρεία συνεργάζεται με την Τράπεζα Alphabank εγγυώντας σας ασφάλεια και αξιοπιστία. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο. Ο μόνος λόγος που σας τα ζητάμε είναι για να μπορέσουμε να σας στείλουμε το προϊόν που επιθυμείτε και να έρθουμε σε τηλεφωνική επικοινωνία αν χρειαστεί μαζί σας. Οι αποδεκτές κάρτες που υποστηρίζονται, μεταξύ άλλων, είναι και η Diners. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass. Οι συναλλαγές σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών είναι ασφαλής καθώς χρησιμοποιούνται προηγμένα συστήματα ασφαλείας. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Πληρωμή μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης  

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας, σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Υπενθυμίζεται ότι για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η παραγγελία σας θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης (φωτογραφία, screenshot κτλ) στο info@cookasa.gr.

Τράπεζα Alpha Bank

Λογαριασμός σε μορφή IBAN: GR3901402600260002002005645

Δικαιούχος: ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ Ο.Ε.

Viva payment

Λογαριασμός σε μορφή IBAN: GR5170100000000986481629910

Δικαιούχος: ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ Ο.Ε.

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης στείλτε με e-mail την απόδειξη στο info@cookasa.gr ή ειδοποιήστε μας τηλεφωνικά στο 210 5246960. Τα προϊόντα της παραγγελίας σας θα παραμείνουν δεσμευμένα για μια εργάσιμη ημέρα μέχρι την κατάθεση του αντιτίμου.

Πληρωμή μέσω PAYPAL

Mπορείτε να εξοφλήσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας μέσω του Paypal, μία υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώνετε τις διαδικτυακές σας συναλλαγές χωρίς να κάνετε γνωστό τον αριθμό της πιστωτικής σας σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά μόνο στο Paypal.