Butchering Knife 13cm Red Handle Poly Icel

  • Butchering Knife 13cm Red Handle Poly Icel
  • Butchering Knife 13cm Red Handle Poly Icel

Click on the photo for zoom

€10,30

PRODUCT CODE:244.3100.13

BRAND:

Weight:0.05 Kg

AVAILABILITY: Immediate shipping

-+

FreeShipping

For orders over 80€

PhoneOrders

Call us at 210 5246960

  • PRODUCT DESCRIPTION
  • MORE FEATURES
Meat knife with a 13cm long blade from Icel.

The safe range of knives was built to offer comfort and safety to those involved in cooking.

Specially made blade, with great elasticity for proper deboning.
Total length 24cm which perfectly combines quality and ergonomics

The blade is made of steel (high carbon) 13cm long. Thanks to its special processing, it ensures long-lasting resistance over time.

Ergonomic handle specially processed with antibacterial protection (without pores).
Made of hard plastic that does not slip in the hand in red color that will offer you stability and precision in handling.
Made in Portugal.

Πώς να φροντίζετε και να αποθηκεύετε τα μαχαίρια σας:
Μην εκθέτετε ποτέ μια λεπίδα στη θερμότητα ή στη φλόγα. Η υψηλή θερμοκρασία μπορεί να καταστρέψει τη χύτευση του χάλυβα.    Μη χρησιμοποιείτε σανίδες κοπής από γυαλί ή γρανίτη. Συνιστούμε ξύλινη ή πλαστική σανίδα κοπής.
Μην σφυροκοπείτε στο μαχαίρι προς τα πίσω επειδή αυτό δεν βλάπτει μόνο την κοπτική άκρη αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει θραύση της λεπίδας.
Μην χρησιμοποιείτε μαχαίρι για κατεψυγμένα τρόφιμα, το άνοιγμα των μπουκαλιών ή δοχείων.
Πλύνετε καλά το μαχαίρι ανάμεσα σε χρήσεις με μη λειαντικό σφουγγάρι και στεγνώστε το με ένα μαλακό πανί.
Το ανοξείδωτο ατσάλι για μαχαίρια κουζίνας περιέχει ένα μικρό ποσοστό άνθρακα απαραίτητο για το σωστό ακόνισμα και για την αντοχή της λεπίδας στο χρόνο, ως εκ τούτου, η λεπίδα μπορεί να λεκιάσει αν δεν φροντίζεται σωστά. Έτσι, αν η λεπίδα έρθει σε επαφή με όξινα τρόφιμα όπως λεμόνι, ντομάτα, μουστάρδα κ.λπ., καλό θα ήταν να πλύνετε αμέσως το μαχαίρι.
Για να παρατείνετε την ομορφιά του μαχαιριού σας και να κρατάτε την κοπτική άκρη σε καλή κατάσταση, θα πρέπει να το πλύνετε με το χέρι. Αν επιλέξετε την πλύση στο πλυντήριο, σας συνιστούμε να το στεγνώσετε όταν τελειώσει το πρόγραμμα για να αποφύγετε λεκέδες που προκαλούνται από ασβεστούχο νερό και απορρυπαντικά.
Τα μαχαίρια πρέπει να φυλάσσονται σε μπλοκ μαχαιριών, σε μαγνητική ράβδο ή ρολό βινυλίου.
Ποτέ μην προσπαθήσετε να κρατήσετε ένα μαχαίρι να πέσει κάτω. Σταθείτε πίσω όσο μπορείτε.