Προφίλ

Η εταιρεία «Αφοί Καραγεώργου Ο.Ε» ιδρύθηκε το 2008 από τον Γεώργιο Καραγεώργο και τον Αδάμ Καραγεώργο και δραστηριοποιείται στις εισαγωγές, καθώς και στη χονδρική και λιανική πώληση ειδών οικιακής χρήσεως.

To 2020, η εταιρεία Αφοί Καραγεώργου Ο.Ε δημιουργεί ένα υπερσύγχρονο, υψηλής αισθητικής και άψογης λειτουργικότητας ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών οικιακής χρήσεως με την ονομασία Cookasa, που συγκεντρώνει πολλά από τα καλύτερα brands (Venus, Tramontina,  Marob, Marietti, KG HOME, Άρης, Fackelmann, Svim, Eurochef, κλπ).

Φέροντας τη μακρά ιστορία και την πολύχρονη εμπειρία της οικογένειάς μας, που επί χρόνια έχει χαράξει τη δική της πορεία στο ελληνικό εμπόριο ξύλινων ελληνικών ειδών και οικιακής χρήσεως, ήδη από το 1967 με την επωνυμία «Στέργιος Καραγεώργος», η εταιρεία μας που πάντα επιδιώκει να εξελίσσεται και να καινοτομεί, δημιουργεί σύγχρονες λύσεις στον τομέα του οικιακού εξοπλισμού, εγκαινιάζοντας ένα διαδικτυακό κατάστημα έτοιμο να ανταποκριθεί και στις πιο αυστηρές απαιτήσεις.

Μοναδικός μας γνώμονας είναι πάντα ο σεβασμός των πελατών μας και βασικό μας κριτήριο η διασφάλιση υψηλής ποιότητας προϊόντων για τους καταναλωτές.

 

Στοιχεία εταιρίας

ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ Ο.Ε.

Α.Φ.Μ.   : 998913830

ΔΟΥ       : Α ΑΘΗΝΩΝ 

ΕΔΡΑ     : Κ.ΠΑΛΑΙΟΛΌΓΟΥ 52 

Γ.Ε.ΜΗ.  : 8048101000