Butchering Knife 20cm Yellow Poly Icel Handle

  • Butchering Knife 20cm Yellow Poly Icel Handle
  • Butchering Knife 20cm Yellow Poly Icel Handle

Click on the photo for zoom

€17,50

PRODUCT CODE:243.3100.20

BRAND:

Made in Portugal

Weight:0.20 Kg

AVAILABILITY: Immediate shipping

-+

FreeShipping

For orders over 80€

PhoneOrders

Call us at 210 5246960

  • PRODUCT DESCRIPTION
  • MORE FEATURES
Meat knife 20cm of the Poly series from Icel.

The Poly knife range was built to provide comfort and safety to those involved in cooking.

An ideal knife for butchering and scraping quickly and accurately.
Total length 24cm which perfectly combines tradition, aesthetics and quality.

The blade is made of steel (high carbon) 13cm long. Thanks to its special processing, it ensures long-lasting resistance over time.

The edge of the blade is embraced by an ergonomic polypropylene handle that will provide you with stability and precision in handling.
Made in Portugal.
Suitable for professional use.

Πώς να φροντίζετε και να αποθηκεύετε τα μαχαίρια σας:
Μην εκθέτετε ποτέ μια λεπίδα στη θερμότητα ή στη φλόγα. Η υψηλή θερμοκρασία μπορεί να καταστρέψει τη χύτευση του χάλυβα.    Μη χρησιμοποιείτε σανίδες κοπής από γυαλί ή γρανίτη. Συνιστούμε ξύλινη ή πλαστική σανίδα κοπής.
Μην σφυροκοπείτε στο μαχαίρι προς τα πίσω επειδή αυτό δεν βλάπτει μόνο την κοπτική άκρη αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει θραύση της λεπίδας.
Μην χρησιμοποιείτε μαχαίρι για κατεψυγμένα τρόφιμα, το άνοιγμα των μπουκαλιών ή δοχείων.
Πλύνετε καλά το μαχαίρι ανάμεσα σε χρήσεις με μη λειαντικό σφουγγάρι και στεγνώστε το με ένα μαλακό πανί.
Το ανοξείδωτο ατσάλι για μαχαίρια κουζίνας περιέχει ένα μικρό ποσοστό άνθρακα απαραίτητο για το σωστό ακόνισμα και για την αντοχή της λεπίδας στο χρόνο, ως εκ τούτου, η λεπίδα μπορεί να λεκιάσει αν δεν φροντίζεται σωστά. Έτσι, αν η λεπίδα έρθει σε επαφή με όξινα τρόφιμα όπως λεμόνι, ντομάτα, μουστάρδα κ.λπ., καλό θα ήταν να πλύνετε αμέσως το μαχαίρι.
Για να παρατείνετε την ομορφιά του μαχαιριού σας και να κρατάτε την κοπτική άκρη σε καλή κατάσταση, θα πρέπει να το πλύνετε με το χέρι. Αν επιλέξετε την πλύση στο πλυντήριο, σας συνιστούμε να το στεγνώσετε όταν τελειώσει το πρόγραμμα για να αποφύγετε λεκέδες που προκαλούνται από ασβεστούχο νερό και απορρυπαντικά.
Τα μαχαίρια πρέπει να φυλάσσονται σε μπλοκ μαχαιριών, σε μαγνητική ράβδο ή ρολό βινυλίου.
Ποτέ μην προσπαθήσετε να κρατήσετε ένα μαχαίρι να πέσει κάτω. Σταθείτε πίσω όσο μπορείτε.