Μαχαίρι Σφαγής – Γδαρσίματος 20cm Κίτρινη Λαβή Poly Icel

  • Μαχαίρι Σφαγής – Γδαρσίματος 20cm Κίτρινη Λαβή Poly Icel
  • Μαχαίρι Σφαγής – Γδαρσίματος 20cm Κίτρινη Λαβή Poly Icel

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

€17,50

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:243.3100.20

ΕΤΑΙΡΙΑ:

Made in Portugal

Βάρος:0.20 Kg

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Άμεση αποστολή παραγγελίας

-+

ΔωρεάνΑποστολή

Για αγορές άνω των 80€

ΤηλεφωνικέςΠαραγγελίες

Καλέστε στο 210 5246960

  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  • ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μαχαίρι κρέατος 20cm της σειράς Poly από την Ιcel.

Η σειρά μαχαιριών Poly κατασκευάστηκε για να προσφέρει άνεση και ασφάλεια σε όσους ασχολούνται με την μαγειρική.

Ένα ιδανικό μαχαίρι για σφάξιμο και γδάρσιμο  γρήγορα και με ακρίβεια.
Συνολικού μήκους 24cm που συνδυάζει απόλυτα την παράδοση, την αισθητική και την ποιότητα.

Η λεπίδα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι ( high carbon ) μήκους 13cm. Χάρη στην ιδική επεξεργασία της σας εξασφαλίζει μεγάλης διάρκειας αντοχή στο χρόνο.

Την άκρη της λάμας αγκαλιάζει μία εργονομική λαβή από πολυπροπυλένιο που θα σας προσφέρει σταθερότητα και ακρίβεια στον χειρισμό.
Κατασκευάζεται στην Πορτογαλία.
Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση.

Πώς να φροντίζετε και να αποθηκεύετε τα μαχαίρια σας:
Μην εκθέτετε ποτέ μια λεπίδα στη θερμότητα ή στη φλόγα. Η υψηλή θερμοκρασία μπορεί να καταστρέψει τη χύτευση του χάλυβα.    Μη χρησιμοποιείτε σανίδες κοπής από γυαλί ή γρανίτη. Συνιστούμε ξύλινη ή πλαστική σανίδα κοπής.
Μην σφυροκοπείτε στο μαχαίρι προς τα πίσω επειδή αυτό δεν βλάπτει μόνο την κοπτική άκρη αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει θραύση της λεπίδας.
Μην χρησιμοποιείτε μαχαίρι για κατεψυγμένα τρόφιμα, το άνοιγμα των μπουκαλιών ή δοχείων.
Πλύνετε καλά το μαχαίρι ανάμεσα σε χρήσεις με μη λειαντικό σφουγγάρι και στεγνώστε το με ένα μαλακό πανί.
Το ανοξείδωτο ατσάλι για μαχαίρια κουζίνας περιέχει ένα μικρό ποσοστό άνθρακα απαραίτητο για το σωστό ακόνισμα και για την αντοχή της λεπίδας στο χρόνο, ως εκ τούτου, η λεπίδα μπορεί να λεκιάσει αν δεν φροντίζεται σωστά. Έτσι, αν η λεπίδα έρθει σε επαφή με όξινα τρόφιμα όπως λεμόνι, ντομάτα, μουστάρδα κ.λπ., καλό θα ήταν να πλύνετε αμέσως το μαχαίρι.
Για να παρατείνετε την ομορφιά του μαχαιριού σας και να κρατάτε την κοπτική άκρη σε καλή κατάσταση, θα πρέπει να το πλύνετε με το χέρι. Αν επιλέξετε την πλύση στο πλυντήριο, σας συνιστούμε να το στεγνώσετε όταν τελειώσει το πρόγραμμα για να αποφύγετε λεκέδες που προκαλούνται από ασβεστούχο νερό και απορρυπαντικά.
Τα μαχαίρια πρέπει να φυλάσσονται σε μπλοκ μαχαιριών, σε μαγνητική ράβδο ή ρολό βινυλίου.
Ποτέ μην προσπαθήσετε να κρατήσετε ένα μαχαίρι να πέσει κάτω. Σταθείτε πίσω όσο μπορείτε.