Θερμομέτρο ψησίματος κρέατος και θερμόμετρο φούρνου 12εκ.

  • Θερμομέτρο ψησίματος κρέατος και θερμόμετρο φούρνου 12εκ.
  • Θερμομέτρο ψησίματος κρέατος και θερμόμετρο φούρνου 12εκ.

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

€4,90

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:544825

ΕΤΑΙΡΙΑ:

Βάρος:0.20 Kg

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Άμεση αποστολή παραγγελίας

-+

ΔωρεάνΑποστολή

Για αγορές άνω των 80€

ΤηλεφωνικέςΠαραγγελίες

Καλέστε στο 210 5246960

  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από τη φωτιά, το υλικό του τηγανιού,  και για όσους θέλουν να έχουνε σίγουρα  και τέλεια αποτελέσματα η λύση είναι το αναλογικό θερμόμετρο.

Για ιδανικό ψήσιμο, καλό είναι να χρησιμοποιούμε το αναλογικό θερμόμετρο το οποίο μετράει τη θερμοκρασία πυρήνα, δηλαδή στην καρδιά του κρέατος, και μας δείχνει πόσο ψημένο είναι.

Δείτε μερικές θερμοκρασίες και τι σημαίνουν

Bleu ή rare ή αλλιώς σχεδόν ωμό

Η θερμοκρασία στο εσωτερικό του κρέατος αγγίζει περίπου τους 52-54ºC.

Ο συγκεκριμένος βαθμός ψησίματος, ενδείκνυται μόνο για κόκκινα κρέατα.

Saignant ή medium rare ή αλλιώς μέτρια ωμό

Η θερμοκρασία στην "καρδιά" του κομματιού, είναι 55-57º C.

Ο συγκεκριμένος τρόπος ψησίματος ενδείκνυται για stakes, κυνήγια και αρνί.

Medium well ή μέτρια καλοψημένο

Θεωρείται ο πιο αγαπητός βαθμός ψησίματος στην Eλλάδα, με θερμοκρασία στους 66-69º C στο κέντρο του κρέατος.

Bien cuit ή well done ή καλοψημένο

Ο συγκεκριμένος βαθμός ψησίματος ισχύει για το χοιρινό, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο του κομματιού φτάνει τους 72-74º C.

Μετα τους 75º, ειναι ο γνωστός βαθμός ψησίματος σόλα !

 

Χαραχτηριστικά

Εύρος μέτρησης : 0 ° C έως 120 ° C

Οθόνη: αναλογική

Το θερμόμετρο μπορεί επίσης να παραμείνει στην κατσαρόλα / τηγάνι ή το φούρνο κατά το μαγείρεμα

Υλικό : ανοξείδωτο χάλυβας

Συνολικό μήκος : 12 εκατοστά